De Complianceofficer
Themamiddag Actualiteiten Compliance & Governance bij pensioenfondsen

Op dinsdag 13 december 2011 geven onder meer Jan van Miltenburg (AFM) en Joost van de Guchte, Compliance officer bij Phillips Pensioenfonds hun visie over de recentste ontwikkelingen in de pensioensector op het terrein van Governance en Compliance.

Deze themamiddag richt zich op de actualiteit van compliance voor pensioenfondsen en pensioenuitvoerders zoals pensioeninformatie, het pensioenstelsel en pension Fund Governance, het toezicht op pensioenfondsen en dilemma's rond ondermeer de gedragscode en integriteit.

Doelstelling
Het doel van deze themamiddag is om de deelnemers op de hoogte te brengen omtrent de actuele ontwikkelingen op het gebied van Compliance & Governance bij pensioenfondsen.

Doelgroep
Medewerkers van pensioenfondsen en pensioenuitvoerders, die uit hoofde van hun functie met compliance, governance en integriteitsregels te maken hebben. Dit kunnen zowel medewerkers zijn met een fulltime of parttime compliancetaak, als personen die een compliancefunctie vervullen, zoals directieleden, bestuursleden of interne toezichthouders.

Inschrijven
Klik hier om via het NCI in te schrijven voor deze themamiddag of om het programma te bekijken.

Log in of schrijf je in om commentaar te geven
Door in te loggen (eerst inschrijven) kun je reageren op deze content.  log nu in/schrijf je nu in